Overige mogelijkheden

Naast de Amsterdam Dinner Cruise zijn er nog vele andere mogelijkheden op de Amsterdamse grachten. In samenwerking met Restaurant d’Vijff Vlieghen verzorgt Events in Business ook de onderstaande arrangementen.

Champagne Cruise & diner in Restaurant d’Vijff Vlieghen

De Champagne Cruise is de perfecte manier om te genieten van een informeel aperitief terwijl uw gasten Amsterdam vanaf het water ontdekken.
Tijdens de rondvaart wordt er een drankje en tafelgarnituur geserveerd terwijl uw gasten genieten van de prachtige Amsterdamse grachten. Uw gasten gaan van boord bij Restaurant d’Vijff Vlieghen, alwaar zij gaan genieten van een heerlijk diner.

Running Dinner

Een Running Dinner biedt u de mogelijkheid om op een interactieve manier Amsterdam te ontdekken per boot en te genieten van verschillende gerechten in diverse restaurants. Uw gasten leren elkaar en de stad in een informele setting beter kennen!

Na een aperitief aan boord gaan uw gasten het voorgerecht in een restaurant nuttigen. De vaart wordt vervolgd en het hoofdgerecht wordt aan boord geserveerd door Restaurant d’Vijff Vlieghen. Om de avond informeel af te sluiten gaan uw gasten wederom van boord voor het dessert.