Over ons

Events in Business verzorgt in samenwerking met Restaurant d’Vijff Vlieghen de exclusieve Amsterdam Dinner Cruise. Gedurende onze jarenlange samenwerking hebben wij vele  (inter-) nationale gasten een onvergetelijke avond bezorgd!

Restaurant d’Vijff Vlieghen 

Genieten van lekker eten en een goed glas wijn, gepresenteerd in een unieke en prachtige ambiance, dat is waar restaurant d’Vijff Vlieghen voor staat. Een culinair museum, jazeker! Waar anders dan in d'Vijff Vlieghen kan gedineerd worden onder 4 originele etsen van Rembrandt en zijnde wanden bekleed met prachtig goudleerbehang uit de 17e eeuw? Op onze website vindt u meer informatie.

Events in Business

Events in Business Amsterdam is een organisatie- en adviesbureau in Amsterdam dat evenementen verzorgt voor de (inter-) nationale zakelijke markt.
Events in Business is uw partner voor het organiseren van uw zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, spetterende feesten, (gala-) diners, partnerprogramma’s en personeelsuitjes en mag zichzelf met trots de Amsterdam specialist noemen.

Op onze website vindt u meer informatie en kunt u ideeën opdoen voor uw evenement. Ons team is natuurlijk ook telefonisch bereikbaar om de talrijke mogelijkheden met u te bespreken (+31 20 320 0033).