Amsterdam Dinner Cruise

De 2,5 uur durende Amsterdam Dinner Cruise biedt u de gelegenheid om Amsterdam vanaf het water te ontdekken, terwijl u aan boord geniet van een heerlijk diner. Prachtig gedekte tafels, professionele bediening en culinaire hoogstandjes van Restaurant d’Vijff Vlieghen zorgen voor een onvergetelijke avond!

Aanlegsteigers

Door het ruime aanbod van aanlegsteigers in het centrum van Amsterdam kan de Amsterdam Dinner Cruise (bijna) altijd starten op uw gewenste locatie. Wij adviseren u graag!

Boten

Afhankelijk van de groepsgrootte en uw persoonlijke voorkeur, kan de Amsterdam Dinner Cruise plaatsvinden op een luxe rondvaartboot of een historische salonboot. De boot is exclusief gereserveerd voor uw gasten.

Menu

Tijdens de Amsterdam Dinner Cruise verzorgt Restaurant d’Vijff Vlieghen een heerlijk geserveerd 3 gangendiner. Wanneer de Amsterdam Dinner Cruise aanvangt, staan de voorgerechten reeds ingedekt en kunnen uw gasten direct aan tafel. Gedurende de vaart wordt het hoofdgerecht bij Restaurant d’Vijff Vlieghen door de kelners aan boord gebracht. Vervolgens vaart de boot verder om het dessert bij NH Barbizon Palace op te halen. In onze vrijblijvende offerte sturen wij u graag de menusuggesties toe.

Entertainment

U kunt de Amsterdam Dinner Cruise uitbreiden met entertainment aan boord. Hierbij kunt u denken aan een gids die u tussen de gangen door meer vertelt over de stad, een achtergrondzanger(es), een tafelgoochelaar of een typisch Hollandse accordeonist tijdens het dessert.

Prijzen

De prijzen van onze arrangementen zijn afhankelijk van uw wensen, het aantal personen en beschikbaarheid van de boten. Wanneer u geïnteresseerd bent, werken wij graag een voorstel uit.

U kunt ons bereiken op +31 20 - 320 00 33, of via e-mail: info@dinnercruise.nl.